Waga znaczenia zdrowego żywienia wzrosła nie tylko w pojęciu ogólnospołecznym. Większość ludzi chce się świadomie odżywiać. Lecz w szczególności osobom pracującym zawodowo trudno jest odżywiać się w ciągu dnia w zdrowy i zrównoważony sposób. W ramach projektu Delightful mogą Państwo zaoferować swoim pracownikom taką gastronomię zakładową, która właśnie to umożliwi.
Projekt Delightful oferuje lekkie, świeże i smaczne posiłki, które wychodzą naprzeciw zróżnicowanym smakom i oczekiwaniom Państwa pracowników. Przygotowując potrawy uwzględniamy wytyczne i wskaźniki żywieniowe zalecane przez organizacje propagujące zdrowy tryb życia i odżywiania.
Potrawy są zoptymalizowane pod względem wartości kalorycznych i odżywczych, a składniki cechuje ich wysoka wartość odżywcza. Podczas wyboru produktów zwracamy uwagę na ich najwyższą jakość. Oprócz tego preferujemy dostawców regionalnych.
Na pierwszym miejscu stoją zawsze potrzeby i dobre samopoczucie Państwa pracowników. Mając na uwadze wzrost poziomu świadomości żywieniowej opracowaliśmy różne szkolenia praktyczne na temat żywienia, z których można skorzystać opcjonalnie. Szeroka tematyka warsztatów obejmuje informacje np. o „jedzeniu w mózgu” i o „zajadaniu stresu”, wiedzę o produktach aż po tematy związane z kulturą jedzenia.
Oprócz tego Delightful oferuje Państwu możliwie dużą elastyczność projektu. Szczegółowo uzgadniamy z Państwem nasze usługi i dopasowujemy je dokładnie do potrzeb w Państwa firmie.
Więcej informacji o nowoczesnym cateringu dla pracowników mogą Państwo uzyskać kontaktując się z nami telefonicznie lub mailowo.