W projekcie kuchnia w stylu „cool” przygotowaliśmy catering dla młodzieży, który oferuje więcej niż tylko dobre jedzenie w szkolnej stołówce. Zbudowany modułowo projekt jesteśmy w stanie dostosować do indywidualnego zapotrzebowania każdej placówki szkolnej.
Kuchnia w stylu „cool” daje uczniom możliwość wpływania na to, co będą jedli i udziela równocześnie wielu wskazówek na temat zrównoważonego wyżywienia. Wspieramy młodzież podczas organizacji festynów szkolnych, oferujemy praktyczne informacje i kursy gotowania. Jesteśmy dla nauczycieli i wychowawców konsultantami w zakresie tematów związanych ze zdrowym żywieniem.
Niezależnie od wszystkich wymieninych działań jedzenie musi być przede wszystkim naturalne i smaczne. W kuchni w stylu „cool” serwowane są dokładnie te potrawy, które uczniowie lubią. Zwracamy przy tym wielką uwagę na wartość odżywczą i jakość posiłków. Wykorzystujemy w kuchni przede wszystkim produkty sezonowe, które sprowadzamy w pierwszej kolejności od dostawców regionalnych. Uczniowie dobrze oceniają posiłki kuchni w stylu „cool”, dzięki wykorzystanej w niej kreatywności i dopasowaniu wiekowemu.
Aby wiedzieć, czy uczniowie są zadowoleni z kuchni w stylu „cool”, w stołówkach wystawiana jest skrzynka zwana „otwarte ucho”, do której uczniowie mogą wrzucać kartki z opiniami. Poza tym prowadzimy regularnie naszą ankietę zwaną „dobrze wiedzieć”, w której można także wygrać nagrodę za uczestnictwo.
Więcej informacji o nowoczesnym cateringu dla młodzieży szkolnej uzyskają Państwo kontaktując się z nami telefonicznie lub mailowo.
+48 22 827 22 90